Klanten reacties

Geef uw reactie
Challenge Image

Berichten

Berichten 1 t/m 10 (Van total: 102)

Naam:
Fam Wouters
E-Mail:
Opmerking:
Afgelopen week onze parketvloer laten opschuren door Rademakers parket,in 2 dagen tijd een prachtige nieuwe vloer.....vakkundig en en voor een mooie prijs hun werk afgeleverd,dankjewel hiervoor!Rademakers parket is dus een echte aanrader!
Thursday, February 22 2018 - 09:20 PM
Naam:
Ben
Opmerking:
Huis uit 1962 gekocht met daarin nog de originele parketvloer. Nog nooit opgeschuurd en flink verkleurd. Ger en zijn mannen hebben de vloer opgeschuurd en in de olie gezet. Vloer is als nieuw, niet meer terug te herkennen zo mooi. Dat alles voor een uitstekende prijs en uitmuntende service. Zeer zeer tevreden. Bedankt mannen!
Wednesday, January 31 2018 - 11:19 AM
Naam:
De Jager
E-Mail:
Opmerking:
Na diverse parketteurs bezocht te hebben, zijn we uitgekomen bij Ger. Hij is enorm gepassioneerd als het over vloeren gaat. Hij wil een topvloer afleveren. In het voortraject is er veel overleg geweest aangezien wij problemen hadden met een ondervloer die te vochtig bleef. Dit is professioneel en in goed overleg opgelost. Mark heeft de vloer gelegd, heel netjes gewerkt. We hopen nog heel lang te mogen genieten van onze vloer. Bedankt Rademakers Parket!!!!!
Monday, November 06 2017 - 08:36 AM
Naam:
Familie Ekhart
Opmerking:
Op aanraden van familie hebben wij Ger Rademakers een zeer concurrente offerte laten maken voor een eiken visgraat parketvloer, licht gerookt met whitewash. De communicatie verliep uitstekend en de voorlichting met betrekking tot de uiteindelijke keuze was professioneel. Het leggen door Michel verliep volledig naar wens en er was constant overleg. Michel is een betrokken en zeer vakkundig parketeur. Hij heeft duidelijk plezier in zijn werk en dit resulteert dan ook in een geweldige vloer waar we zeer van genieten. Zeer aan te bevelen.
Friday, October 27 2017 - 01:23 PM
Naam:
Govers
E-Mail:
Opmerking:
Recent hebben wij onze donker eiken parketvloer laten renoveren en de kleur is aangepast in "Sand" , door Rademakers Parket . Dit is perfect uitgevoerd en we zijn heel erg tevreden met het resultaat . Deskundige mensen en harde,prettige werkers ( Ger en Michel ) > een goed bedrijf. En kunnen Rademakers Parket zodoende aan iedereen aanbevelen .
Sunday, October 22 2017 - 04:13 PM
Naam:
Van Gerven
E-Mail:
Opmerking:
Afgelopen maand heeft Rademakers Parket onze eiken vloer gerenoveerd. In drie dagen tijd is de vloer veranderd in een schitterende smoked eiken vloer. Daarnaast heeft Rademakers Parket laminaat vakkundig gelegd in een aantal ruimtes.
Fantastisch gedaan tegen een mooie prijs! Wij zullen de volgende keer zeker weer voor Rademakers Parket kiezen.
Tuesday, August 15 2017 - 05:02 PM
Naam:
Shelly
Opmerking:
Zeer tevreden over Rademakers parket, kundig advies, goede prijs/kwaliteit verhouding. Rademakers parket is een absolute aanrader!
Friday, May 05 2017 - 06:33 PM
Naam:
Anouk / Bas
E-Mail:
Opmerking:
Wij zijn ontzettend blij met de nieuwe vloer. Ger heeft alles tot in de details voorbereid en geregeld. Michel, Aaron en Justin hebben met zorg en oog voor een perfecte afwerking de vloer en plinten gemonteerd. Niets dan lof!
Friday, April 07 2017 - 08:18 PM
Naam:
N Demmer
E-Mail:
Opmerking:
In december de parketvloer laten schuren en oliƫn. Eerdere deskundigen gaven aan dat de parketvloer niet meer op te schuren was, Ger zag echter geen problemen. Hij kreeg gelijk. De vloer is geschuurd en geolied door Michel en het resultaat mag er zijn. Ik ben een uiterst tevreden klant. Mooie vloer, goede prijs, prettig contact, prima afhandeling, kortom voor herhaling vatbaar. Dank daarvoor.
Wednesday, March 22 2017 - 09:22 PM
Naam:
Wolter
E-Mail:
Opmerking:
We zijn ontzettend blij met onze parketvloer! Mooier dan wat we verwacht hadden. Goede tips en adviezen gekregen van Ger. Kortom zeer tevreden en iedereen aan te bevelen! Niet te vergeten de werknemers die de vloer kwamen leggen, zeer vriendelijk en vakkundig! In 1 woord TOP! Ontzettend bedankt!!
Sunday, March 19 2017 - 09:19 PM